Gerbang Aspirasi Generasi Mahir

HomeGen ZKemahiran

Kemahiran

165,358FansLike
4,980FollowersFollow
630FollowersFollow
17,100SubscribersSubscribe

TOP 5

Lajukan komputer anda dengan 4 kaedah ini!...

0
“Aih, baru je bukak komputer ni, dah slow dah!” Pernah tak mengeluh seperti di atas? Ya, tengah bersemangat nak selesaikan tugasan yang cikgu beri, tiba-tiba...

13 “Shortcut” dalam Windows yang perlu diketahui...

0
Tidak kisahlah anda seorang pelajar mahupun telah berkerjaya, pengetahuan mengenai komputer memang sangat penting untuk diketahui pada masa kini. Jika anda seorang pengguna sistem pengoperasian...

Alumni kolej Matrikulasi berkongsi tip untuk dapat...

Sejak akhir-akhir ini, ramai pelajar sukar mengikuti proses pembelajaran yang berlangsung secara dalam talian dengan baik. Keadaan semasa yang memberi banyak kekangan menyebabkan ada...
telefon cepat kehabisan bateri boleh membuatkan pelajar terlepas kelas PdPR

Pelajar boleh ikuti 6 cara ini supaya...

0
Berbanding dahulu, penggunaan telefon pada masa kini boleh dikatakan sesuatu yang penting kerana ia memudahkan urusan hidup kita. Bagi pelajar, mempunyai peranti ini juga...

Alamak! Telefon jadi perlahan, ini cara atasinya

0
Pernah atau tidak, telefon anda menjadi perlahan setelah menggunakanya untuk beberapa bulan. Pastinya sakit hati bukan? Mahu buka Google Meet pun mengambil masa yang lama. Sebenarnya,...